Η Εταιρία  
  Προϊόντα  
  Υπηρεσίες  
  Συχνές ερωτήσεις  
  Νέα  
  Επικοινωνία  
 b2b DP-online 
  
Είσοδος μελών

Γίνετε μέλος
Υπενθύμιση κωδικού

Άμεση αναζήτηση ανταλλακτικούΠαρακαλούμε περιμένετε..
Αναζήτηση μέσω οχήματος

Γρήγορη αναζήτηση

JALTEST - Νέο διαγνωστικό για Γεωργικά Οχήματα


JALTEST - Νέο διαγνωστικό για Γεωργικά Οχήματα

Η DigiParts σε συνεργασία με την COJALI S.L. παρουσιάζει το JALTEST AGV, τη νέα συσκευή διάγνωσης, για γεωργικά οχήματα (AGV). Το JALTEST AGV εκτός από την άρτια κάλυψη σε όλα τα συστήματα των γεωργικών οχημάτων προσφέρει και εξειδικευμένες τεχνικές πληροφορίες, τόσο ηλεκτρολογικές όσο και μηχανικές. Η ικανότητα διάγνωσης και τεχνικής πληροφορίας καλύπτει περισσότερες από 40 μάρκες κατασκευαστών γεωργικών οχημάτων, όπως τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές, βαμβακοσυλλεκτικές κτλ.

Με ελληνικό λογισμικό, το οποίο μεταφράστηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της DigiParts, προσφέρει ολοκληρωμένη διάγνωση και δυνατότητες εφάμιλλες με τις εργοστασιακές διαγνωστικές συσκευές των αντιπροσωπειών. Με εύκολο και προσιτό τρόπο προσφέρει εξοικείωση με τις εργοστασιακές ορολογίες της κάθε μάρκας και τις τεχνικές διάγνωσης, ακόμη και σε μη έμπειρους επισκευαστές, μετατρέποντας κάθε εξειδικευμένη εργασία σε απλή.

Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, η DigiParts με τη COJALI S.L. κατάφεραν να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά ένα διαγνωστικό που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των συνεργείων γεωργικών οχημάτων και να δώσουν τη δυνατότητα διάγνωσης και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επισκευή των σύγχρονων ηλεκτρονικών και μηχανικών συστημάτων τους.

Το JALTEST AGV είναι το μοναδικό διαγνωστικό στην ελληνική γλώσσα που έχει τόσο ευρεία κάλυψη διάγνωσης σε όλα τα γεωργικά οχήματα ενώ παρέχει με απλουστευμένο τρόπο εξειδικευμένες τεχνικές πληροφορίες.

Πατήστε εδώ για να επισκευτείτε τη σελίδα του προϊόντος.

Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα στο περιοδικό infoSERVICE στις σελίδες 14-15 πατώντας εδώ.


Αποστολή νέων με e-mail

Καταχωρήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι για όλα τα νέα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λιπαντικά & Χημικά
Εξοπλισμός συνεργείων
Τεχνική εκπαίδευση
Τεχνική υποστήριξη

Επικοινωνία


DigiParts
Μοναστηρίου 435
Τ.Κ 56334
Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 546.549
Fax: 2310 546.518
e-mail: info@digiparts.gr


active³ 5.0 · IPS κατασκευή e-shop · Όροι χρήσης