Η Εταιρία  
  Προϊόντα  
  Υπηρεσίες  
  Συχνές ερωτήσεις  
  Νέα  
  Επικοινωνία  
 b2b DP-online 
  
Είσοδος μελών

Γίνετε μέλος
Υπενθύμιση κωδικού

Άμεση αναζήτηση ανταλλακτικού







Παρακαλούμε περιμένετε..
Αναζήτηση μέσω οχήματος

Γρήγορη αναζήτηση

Νέο διαγνωστικό SOCIO X3 και τεχνικές πληροφορίες TIS WEB από τη TECNOMOTOR


Νέο διαγνωστικό SOCIO X3 και τεχνικές πληροφορίες TIS WEB από τη TECNOMOTOR

Η DigiParts σε συνεργασία με την TECNOMOTOR παρουσιάζει το νέο διαγνωστικό SOCIO X3. Το SOCIO X3 είναι η εξέλιξη του διαγνωστικού SOCIO 300 μαζί με νέες προσθήκες, ευκολίες και μεγαλύτερη ταχύτητα στη διάγνωση.

Πλέον η αναζήτηση του συστήματος στο οποίο θέλετε να κάνετε διάγνωση μπορεί να γίνει αυτόματα εάν δεν γνωρίζετε βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου. Επίσης μπορείτε να κάνετε διάγνωση γνωρίζοντας μόνο το κωδικό κινητήρα. Το νέο λογισμικό θα ανακαλύψει όλες τις μάρκες και τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με αυτό το κινητήρα έτσι ώστε να μπορέσετε εσείς να διαλέξετε το σωστό αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

Τέλος, η μεγάλη καινοτομία είναι οι παροχή τεχνικών πληροφοριών μέσω του TIS Web. Το TIS Web έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδέει τη διάγνωση και τη τεχνική πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα. Κάνοντας διάγνωση μπορείτε απευθείας να αναζητήσετε τεχνικές πληροφορίες για τη κάθε βλάβη απευθείας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε επιπλέον προγράμματα ή να δαπανήσετε χρόνο ψάχνοντας.

Το TIS Web είναι μια ολοκληρωμένη βάση τεχνικών πληροφοριών η οποία προσφέρει τόσο ηλεκτρολογικές όσο και μηχανικές πληροφορίες στα Ελληνικά.

Το διαγνωστικό SOCIO X3 μαζί με τη βάση τεχνικών πληροφοριών TIS Web είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο όπου σε συνδυασμό με την απόλυτα προσιτή τιμή τους τα κάνει εξαιρετικά επίκαιρα και ανταγωνιστικά.

Το SOCIO X3 υπάρχει σε προωθητική προσφορά με απόσυρση ενός παλιού διαγνωστικού και ΔΩΡΟ 3 μήνες TIS Web FULL + TABLET 10'' Windows 10.

Για να επισκεφτείτε τη σελίδα του SOCIO X3 πατήστε εδώ.

Για να επισκεφτείτε τη σελίδα του TIS Web πατήστε εδώ.






Αποστολή νέων με e-mail

Καταχωρήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι για όλα τα νέα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λιπαντικά & Χημικά
Εξοπλισμός συνεργείων
Τεχνική εκπαίδευση
Τεχνική υποστήριξη

Επικοινωνία


DigiParts
Μοναστηρίου 435
Τ.Κ 56334
Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 546.549
Fax: 2310 546.518
e-mail: info@digiparts.gr


active³ 5.0 · IPS κατασκευή e-shop · Όροι χρήσης