Η Εταιρία  
  Προϊόντα  
  Υπηρεσίες  
  Συχνές ερωτήσεις  
  Νέα  
  Επικοινωνία  
 b2b DP-online 
  
Είσοδος μελών

Γίνετε μέλος
Υπενθύμιση κωδικού

Άμεση αναζήτηση ανταλλακτικούΠαρακαλούμε περιμένετε..
Αναζήτηση μέσω οχήματος

Γρήγορη αναζήτηση

Νέο διαγνωστικό G-Scan 3


Νέο διαγνωστικό G-Scan 3

Η DigiParts σε συνεργασία με την EZDS παρουσιάζει το νέο διαγνωστικό G-Scan 3. Τα G-Scan είναι η απόδειξη ότι η σωστή διάγνωση επιτυγχάνεται με τα κατάλληλα εργαλεία ακόμη και στις ιδιόμορφες περιπτώσεις των Ασιατικών αυτοκινήτων. 

Τα διαγνωστικά G-Scan είναι διάσημα για την άριστη κάλυψη που προσφέρουν στα Ασιατικά οχήματα. Με ελληνικό λογισμικό, το οποίο μεταφράστηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της DigiParts, προσφέρουν πληρέστατη διάγνωση και δυνατότητες εφάμιλλες με τις εργοστασιακές διαγνωστικές συσκευές των αντιπροσωπειών καθώς και τη δυνατότητα εξοικείωσης με τις εργοστασιακές ορολογίες της κάθε μάρκας αυτοκινήτου και τις τεχνικές διάγνωσης.

Η ευκολία και η ταχύτητα χρήσης του G-Scan 3 προσφέρει μεγάλη άνεση και εξοικονόμηση χρόνου σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διαγνωστική συσκευή, ακόμη και εργοστασιακή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κατασκευάστρια εταιρία των G-Scan είναι ο επίσημος προμηθευτής διαγνωστικών συσκευών της HYUNDAI & KIA από το 2006. Αυτό εξασφαλίζει το πρόσθετο πλεονέκτημα της εργοστασιακής διάγνωσης αυτών των εταιριών κατά 100%.

Τo G-Scan 3 κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου 2019 και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το επίσημο δίκτυο συνεργατών G-Scan.


Αποστολή νέων με e-mail

Καταχωρήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι για όλα τα νέα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λιπαντικά & Χημικά
Εξοπλισμός συνεργείων
Τεχνική εκπαίδευση
Τεχνική υποστήριξη

Επικοινωνία


DigiParts
Μοναστηρίου 435
Τ.Κ 56334
Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 546.549
Fax: 2310 546.518
e-mail: info@digiparts.gr


active³ 5.0 · IPS κατασκευή e-shop · Όροι χρήσης