Η Εταιρία  
  Προϊόντα  
  Υπηρεσίες  
  Συχνές ερωτήσεις  
  Νέα  
  Επικοινωνία  
 b2b DP-online 
  
Είσοδος μελών

Γίνετε μέλος
Υπενθύμιση κωδικού

Άμεση αναζήτηση ανταλλακτικούΠαρακαλούμε περιμένετε..
Αναζήτηση μέσω οχήματος

Γρήγορη αναζήτηση

Προφίλ εταιρίας


Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία DigiParts ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010 στην Θεσσαλονίκη και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης πολυετούς επιχειρηματικής δραστηριότητας ΒΕΡΡΟΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. Αντικείμενα εργασίας της DP είναι η εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξοπλισμών συνεργείων από αναγνωρισμένους οίκους και κατασκευαστές, λιπαντικών και χημικών καθώς και η τεχνική μόρφωση των επισκευαστών αυτοκινήτων.

Το κεντρικό κατάστημα έκτασης 1000 τ.μ. στεγάζεται στην οδό Μοναστηρίου 435 στη διασταύρωση Ελευθέριου-Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη και το υποκατάστημα έκτασης 500 τ.μ. βρίσκεται στο 1ο χλμ Κοζάνης – Θεσσαλονίκης.


Τμήμα Ανταλλακτικών αυτοκινήτων
με υπεύθυνο τον κ. Ευάγγελο Μάρκο παρέχει ποιοτικές, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και αυτό επιτυγχάνεται σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς. Η εμπειρία της DP στη νέα τεχνολογία του αυτοκινήτου την κατατάσσει στον πιο πολύτιμο συνεργάτη σας, προσφέροντας υπηρεσίες όπως τον ηλεκτρονικό κατάλογο ανταλλακτικών μέσω internet, μια καινοτομία που βοηθάει άμεσα και εύκολα στην ανεύρεση οποιουδήποτε προϊόντος.


Τμήμα Εξοπλισμού συνεργείων  
με υπεύθυνο τον κ. Αθανάσιο Αργυρόπουλο εξειδικεύεται στον εξοπλισμό συνεργείων και στην υποστήριξή τους τόσο σε υλικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας. Έτσι καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη δυνατότητα να συμβαδίσετε με τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Κι όλα αυτά με τη συνεχή στήριξη κι ενίσχυση της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας από τα εργοστάσια παραγωγής εξοπλισμού του εξωτερικού που καθιστά επιλύσιμο κάθε σας πρόβλημα.


Τμήμα Τεχνικής εκπαίδευσης & Τεχνικής υποστήριξης   
Η καινοτομία που προσφέρει μέσα από μία ολοκληρωμένη βάση βλαβών στο internet αλλά και με τηλεφωνική υποστήριξη, εξασφαλίζουν το μέλλον της δουλειάς σας ώστε να έχετε άμεσα τις λύσεις στις καθημερινές βλάβες των συστημάτων των αυτοκινήτων. Επιπλέον στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται τεχνικά σεμινάρια που απευθύνονται στους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων και στοχεύουν στην έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκευαστών σε θέματα της σύγχρονης τεχνολογίας των οχημάτων.


Τμήμα Λιπαντικών & Χημικών
με υπεύθυνο τον κ. Απόστολο Βέρρο καλύπτει συνολικά τις ανάγκες σε ότι αφορά τη προμήθεια λιπαντικών για επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, μηχανικών και αυτόματων συστημάτων μετάδοσης, βαλβολίνες/ATF όπως και διάφορα χημικά προϊόντα φροντίδας του αυτοκινήτου και όλα τα παραπάνω με το πρότυπο του συστήματος διαχείρισης ποιότητας DIN EN ISO 9001:2008


Αποθήκη Ανταλλακτικών
Αποθήκη Ανταλλακτικών
Αποθήκη Λιπαντικών
Αποθήκη Λιπαντικών
Αίθουσα σεμιναρίων
Αίθουσα σεμιναρίων


Κατεβάστε το προφίλ της εταιρίας μας σε μορφή pdf.Κατεβάστε το προφίλ της εταιρίας μας σε μορφή pdf.
Αποστολή νέων με e-mail

Καταχωρήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι για όλα τα νέα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λιπαντικά & Χημικά
Εξοπλισμός συνεργείων
Τεχνική εκπαίδευση
Τεχνική υποστήριξη

Επικοινωνία


DigiParts
Μοναστηρίου 435
Τ.Κ 56334
Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 546.549
Fax: 2310 546.518
e-mail: info@digiparts.gr


active³ 5.0 · IPS κατασκευή e-shop · Όροι χρήσης