Προφίλ Εταιρείας

DigiParts

Κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης

Η εταιρία DigiParts ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 στη Θεσσαλονίκη από μια ολιγομελή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον χώρο. Ξεκίνησε ως συνέχεια της επιτυχημένης, πολυετούς, επιχειρηματικής δραστηριότητας ΒΕΡΡΟΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. και εξελίχθηκε σε σταθερή, δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά.
Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη και τα υποκαταστήματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Καστοριά ενώ έχει εδραιώσει στρατηγικές εμπορικές συνεργασίες με εταιρίες σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο.

ΒΕΡΡΟΣ ΑΠ. & ΣΙΑ. Ο.Ε. με δ.τ. "DigiParts"

Αποθήκη ανταλλακτικών 1

Αποθήκη ανταλλακτικών 2

Αίθουσα παρουσιάσεων

Αίθουσα
σεμιναρίων 1

Αναπτύσσει ευρεία δραστηριότητα στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξειδικευμένων διαγνωστικών συσκευών, λιπαντικών και χημικών καθώς και στην τεχνική μόρφωση των επισκευαστών οχημάτων και σκαφών.

Τμήμα Ανταλλακτικών αυτοκινήτων

με υπεύθυνο τον κ. Ευάγγελο Μάρκο παρέχει ποιοτικές, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και αυτό επιτυγχάνεται σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς. Η εμπειρία της DigiParts στη νέα τεχνολογία του αυτοκινήτου την κατατάσσει στον πιο πολύτιμο συνεργάτη σας, προσφέροντας υπηρεσίες, όπως τον εξελιγμένο ηλεκτρονικό κατάλογο ανταλλακτικών DigiParts Electronic Parts Catalogue (EPC) όπου οι συνεργάτες μας μπορούν να αναζητούν και να παραγγέλνουν ανταλλακτικά και προϊόντα από την εταιρία μας, γρήγορα και αυτοματοποιημένα.

 

Τμήμα Εξοπλισμού συνεργείων, Τεχνικής εκπαίδευσης & Τεχνικής υποστήριξης

με υπεύθυνο τον κ. Αθανάσιο Αργυρόπουλο εξειδικεύεται στον εξοπλισμό διαγνωστικών συσκευών για όλους τους τύπους οχημάτων και σκαφών και στην υποστήριξή τους τόσο σε υλικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία ποικιλία σε εξειδικευμένα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας. Έτσι καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη δυνατότητα να συμβαδίσετε με τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Κι όλα αυτά με τη συνεχή στήριξη κι ενίσχυση της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας από τα εργοστάσια παραγωγής εξοπλισμού του εξωτερικού που καθιστά επιλύσιμο κάθε σας πρόβλημα.
Με την παροχή τεχνικής υποστήριξης από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, εξασφαλίζετε το μέλλον της δουλειάς σας ώστε να έχετε άμεσα τις λύσεις στις καθημερινές βλάβες των συστημάτων.
Επιπλέον στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται τεχνικά σεμινάρια που απευθύνονται στους επισκευαστές κάθε τύπου οχημάτων και σκαφών. H DigiParts είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί να εκπαιδεύει και να υποστηρίζει τεχνικά τους πελάτες της σε όλα τα συστήματα Γεωργικών, Χωματουργικών, Επιβατικών, Επαγγελματικών οχημάτων αλλά και Σκαφών θαλάσσης.

 

Τμήμα Λιπαντικών

με υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Βέρρο καλύπτει συνολικά τις ανάγκες σε ό,τι αφορά την προμήθεια λιπαντικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, μηχανικών και αυτόματων συστημάτων μετάδοσης, βαλβολίνες/ATF.

 

Τμήμα Χημικών

με υπεύθυνο τον κ. Κουζούνια Ιωάννη προσφέρει σε επαγγελματίες και μη ένα μοναδικό εύρος προϊόντων που αποδεδειγμένα διατηρούν τις μηχανές εσωτερικής καύσης σε κορυφαία κατάσταση.
Η εξειδίκευση μας και η ποιότητα των χημικών προϊόντων μας, έχει αποδείξει ότι η επίλυση προβλημάτων με εύκολο και φτηνό τρόπο είναι εφικτή.

DigiParts

Κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης


Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης


Υποκατάστημα Κοζάνης


Υποκατάστημα Καστοριάς

DigiParts

© 2023 Digiparts. All Rights Reserved. Powered & Designed by Infonetgroup